Cu GPS incorporat

SISTEME  HARDWARE PERFORMANTE

Prezent in mediul online de la inceputul anului 2006, www.gps-auto.ro isi propune sa ofere clientilor sai produse noi, inovatoare, care sa satisfaca cele mai pretentioase nevoi in materie de tehnologie la preturi competitive. Pe langa PND-urile (Personal Navigation Device) cu GPS si harti detaliate ale Romaniei si Europei,  in oferta gps-auto.ro veti regasi dispozitive GPS cu functii complexe: DVD, TV Tunner, Radio, Bluetooth, Wi-Fi.

Magazinul se adreseaza in special sistemelor de navigatie cu GPS si smartphone-urilor cu GPS, oferta constand in cele mai populare produse din brandurile Smailo, MioGlofiish, MyGuideGPS, Navroad si accesorii destinate acestora.

Fiind mereu in pas cu tehnologia, www.gps-auto.ro si-a largit oferta de produse prin introducerea in portofoliu a telefonului anului 2007, iPhone, functional in toate retelele de telefonie mobila din Romania si a dispozitivului multimedia iPod Touch, cel mai puternic mp3 player disponibil pe piata.

DE CE SA ALEGI GPS-AUTO.RO?

Gasesti intr-un singur loc cea mai larga oferta de solutii de navigare adresate atat celor cu probleme de orientare sau mereu pe drumuri, cat si utilizatorilor cu pretentii in materie de tehnologie

  • ne straduim sa-ti oferim cele mai bune preturi din piata

  • avem grija de banii tai prin oferte speciale, discounturi si promotii atractive

  • iti oferim asistenta tehnica de specialitate precum si recomandari in vederea alegerii produsului care corespunde asteptarilor tale

  • ai la dispozitie modalitati avantajoase de plata

  • avem un departament de service format din specialisti cu experienta in domeniul terminalelor mobile, cu raspunsuri prompte si de calitate

  • iti dam posibilitatea sa-ti expui parerile pe pagina produselor si pe blogul magazinului: www.pdaromania.ro .

WWW.GPS-AUTO.RO : PROPRIETATEA AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE SRL

AROBS Transilvania Software a fost fondata in 1998, avand sediul principal la Cluj-Napoca si un birou operational la Bucuresti. Firma si-a inceput activitatea cu dezvoltarea de produse in regim de outsourcing pentru companii importante din Europa de Vest si Statele Unite ale Americii. Fructificand experienta dobandita pe parcursul colaborarilor avute cu firme straine de prestigiu,

AROBS a dezvoltat o serie de solutii soft pentru piata romaneasca: solutia pentru automatizarea forttei de vanzari (SFA) pe PALM si PDA-uri (Optimall by AROBS), sisteme de localizare si monitorizare a parcurilor auto prin GPS/GPRS (TrackGPS) si aplicatii pentru agentii de turism (ATOS/ABOS). Numarul clientilor care folosesc aceste solutii se ridica in prezent la peste 400 la nivel national.

In martie 2006, AROBS si-a diversificat profilul activitatilor prin initierea unei noi linii de business, devenind distribuitor national de sisteme complete de navigatie GPS si smartphone-uri cu GPS.

Impreuna, cele 3 linii de business ale companiei, dezvoltarea de solutii software in regim outsourcing, solutiile destinate pietei interne si distributia de sisteme de navigatie, au contribuit semnificativ la cresterea cifrei de afaceri a companiei fapt care a plasat-o în topul primelor cinci companii din topul Deloitte Central Europe FAST 50 pe 2008, un top al companiilor de tehnologie cu cel mai accelerat ritm de crestere din Europa Centrala si de Est.